In juni 2017 ontmoetten we Simon Mignolet (keeper van Liverpool) in zijn café  de Twenty-Two Coffee in Sint-Truiden waar we ook konden kennis maken met de dubbelganger van zijn collega Thibaut Courtois vande Rode Duivels. Een niet te versmaden ontmoeting!

 

We hebben Simon ontmoet in zijn café in Sint-Truiden. Simon vertelde dat hij onze Desobry-koekjes had geproefd en dat hij ze super lekker vond. Samen met zijn broer Wouter, nam hij contact op met ons

en we hadden het voornamelijk over smaak, koekjes en koffie. Simon is inderdaad een heuse koffieliefhebber. Het is trouwens om deze reden dat hij besloot om een zaak in Sint-Truiden te openen : de Twenty-Two Coffee.

De Twenty-Two ligt op een steenworp van het Staaienveld, het stadion van de stad. Deze horeca-zaak moet zeker niet onderdoen voor de wereldvermaarde koffieketen: een hartelijk onthaal, gezellige zetels EN uitstekende koffie, maar daar blijft het niet bij! Machiattos, cappuccino, frapuccino, Italiaanse koffie, cremaccino, Captain Morgan koffie (!)… kortom, een waaier van smaken en voor elk wat wils! The Twenty-Two biedt ook huisgemaakte hapjes en gebak. Als je geluk hebt (zoals wij), bestaat de kans dat je er Simon tegen het lijf loopt en dat je een praatje met hem kan maken !

 

Simon is smoor op zijn stad en de club van Sint-Truiden. Begrijpelijk ook, want dankzij hen groeide hij uit tot een belangrijke naam in de wereld van Belgische en internationale voetbal. Doelwachter van Sint-Truiden van 2006 tot 2010, wordt hij overgedragen naar Sunderland en vervolgens naar Liverpool in 2013. Tegelijkertijddraagt hij ook de trui van de Rode Duivels.

 

Rond de tafel vertelde Simon ons dat hij de Desobry-perles had geproefd en dat hij deze ontzettend lekkervond. We waren daar uiteraard erg blij mee en stelden hem meteen voor om onze koekjes samen met een heerlijk kopje koffie in zijn zaak aan te bieden. Hij stelt het zeer op prijs dat Desobry een Belgisch merk is met een productiesite in België. “Koffie geserveerd met een koekje omhuld met Belgische chocolade  is toch een perfecte combinatie, nietwaar?” lacht hij. We kunnen hem alleen maar gelijk geven!

We verlaten Sint-Truiden met de glimlach! We willen uiteraard iets creëren samen met Simon Mignolet. Als we erover nadenken, heeft hij veel gemeenschappelijke punten met Desobry :  hij is Belg, hij is een echte lekkerbek, hij houdt van koffie, perfect te combineren met een heerlijk koekje, en hij is internationaal bekend – wij ook trouwens ! Maar welke combinatie zou interessant zijn? Een koekje met koffiesmaak ? Of een doos met Simon imago ?

 

Hebben jullie nog andere ideeën ?Laat het ons dan maar gerust weten. Hartelijk dank voor jullie reacties.