We zijn ontzettend verheugd om jullie de lancering van onze nieuwe Desobryblog aan te kondigen!

We wagen een sprong in de onbekende wereld van het ‘culinair bloggen’ en het schrijven van deze eerste regels ontroert ons.

 

Een blog: allemaal goed en wel, maar waarom?

De gloednieuwe Desobryblog biedt ons vele mogelijkheden. Het is uiteraard de bedoeling om het nieuws bij Desobry aan te kondigen, maar dat niet alleen!

We willen vooral onze ideeën voor nieuwigheden, onze ervaringen en onze al dan niet geslaagde culinaire experimenten met jullie delen.

We willen een livenieuwspagina oprichten om jullie te betrekken in het leven van de grote Desobryfamilie.

 

Vooruitgang, samen met jullie!

We wensen jullie op de hoogte te brengen van onze verwezenlijkingen op het vlak van R&D, jullie de verschillende fases van een nieuw product laten beleven, van het recept tot de verpakking. We willen jullie mening kennen en onze vooruitgang, nieuws en dagelijkse bezigheden met jullie delen, alsof jullie er zelf bij zouden zijn.

Dat biedt ons ook de mogelijkheid om rechtstreeks feedback van onze klanten te krijgen, zodat we beter met hun meningen en culinaire ervaringen rekening kunnen houden.

 

Een nieuwe Desobry 2.0

Het valt ons al een tijdje op dat onze koekjes, die de wereld rondreizen, ook op sociale media aanwezig zijn.

Daardoor kregen we zin om met jullie de interactie aan te gaan en jullie een kijkje te gunnen achter de schermen van onze Belgische koekjesmakerij.

Dat deden we met de ontwikkeling van de Moment Boxes, nieuwe kleurrijke dozen die uitnodigen om snoepmomenten op Facebook en Instagram te delen met de hashtag #DesobryMoments

 

Een gloednieuw avontuur

Met deze blog willen we nog een stapje verder gaan.

Alvast bedankt om hem te lezen. We hopen op een groeiend aantal bezoekers die hun snoeplust, opmerkingen en tips met ons delen en ons aanmoedigen.

 

 

Aarzel niet om op onze aankondigingen te reageren!