Al geruime tijd hebben we erover gesproken, het is nu klaar! De koekjesfabriek Desobry heeft zijn Eshop en het is daarom mogelijk om je heerlijke biscuitpralines thuis te laten bezorgen!

Eerder dan de komst van Ecommerce als een manier van passage of een nieuwe concurrerende markt te zien, heeft Desobry besloten om zijn online winkel te lanceren en te openen!
Het was logisch omdat een aantal van onze consumenten contact met ons opnamen omdat ze onze geschenkverpakkingen niet in de schappen konden vinden. Inderdaad, onze gastronomische happen zijn aanwezig in de winkels tijdens de feestdagen (van oktober tot december), maar zijn er niet vanaf januari. Zoveel consumenten hadden een Desobry-doos van hun vrienden / familie ontvangen zonder te weten waar ze die konden vinden. Ze kunnen ze nu vinden op onze Eshop: https://www.desobry-belgische-koekjes.be

Naast het feit dat we het hele jaar niet aanwezig waren voor onze klanten, wilden we ook een nieuw assortiment kunnen presenteren. Dit assortiment is exclusief voor onze Eshop en is meer gericht op individuele verpakkingen ! Voor een “├á la perle” pauze !

We wilden ook dozen maken met de beeltenis van personages Ernest en Celestine. De beroemde karakters van Gabrielle Vincent zijn al enkele jaren met succes aanwezig op onze metalen dozen en we wilden dit prachtige verhaal voortzetten. U kunt alle informatie over deze tekens op deze site vinden.

We hopen dat onze consumenten blij zullen zijn met deze nieuwe Eshop en dat ze onze heerlijke koekjes zullen kunnen eten, waar en wanneer ze maar willen! Voor geïnteresseerden, door je te abonneren op de Desobry nieuwsbrief, ontvang je ons nieuws en kortingsbonnen voor onze Eshop!